Torstai, Maaliskuu 28, 2019, 12:27 | Ei kommentteja »

Lauantaina 16.3.2019 juhlittiin eleganteissa tunnelmissa  Suomen Hääsuunnittelijat ry:n järjestämässä kevätgaalassa Helsingin upealla Pörssitalolla.  Mukana oli paljon hääalan ammattilaisia kuten häälehtien ja -messujen edustajia ja muita häiden ja juhlien ammattilaisia, heidän puolisoitaan, ystäviä ja asiakkaita. Pörssitalon linnapihalle oli järjestetty shampanjabaari, jossa vieraat toivotettiin tervetulleiksi.  Musiikista vastasi lahjakas saksofonisti Anton Morozov.

Kaikille vieraille oli plaseerattu paikat valmiiksi Pörssitalon saliin. Omaan pöytääni sain Toscanan Tuulen hääparin 10 vuoden takaa Mikan ja Minnan. He voittivat Toscanan Tuulen illalliskortit gaalaan. Arvonta oli järjestetty aikaisemmin ”Vuoden Hääsuunnittelija”-palkinnon voittamisen kunniaksi.  Kiitos ihanian hääparien - ilman heitä ei olisi meitä. Onnekkaat voittajat juhlivat samalla 10 v. hääpäiväänsä, joka osui sopivasti tasan 2 kuukauden päähän. Oli niin ihanaa tavata tämä pari näin monen vuoden jälkeen. Monia hauskoja hetkiä tuli mieleen puolin ja toisin siitä 10 vuoden takaisesta rakkauden päivästä.

Minna ja Mika Uussilta, hääpari vuodelta 2009

Ihana puheensorina valtasi muutkin kuin vain meidän pöydän. Tunnelma oli rento ja vapautunut, näki että ihmiset viihtyivät.

Ilta käynnistyi teatraalisesti kun toinen juontajistamme Mr. Divine Pertti Huhtilainen astui lavalle mahtipontisena Conchitta Wurstina Rise Like A Phoenixin tahtiin. Ammattimaskeeraajan loihtima upea meikki oli täydellinen. Pörssin ruoka oli ihanaa, annokset kauniita ja seura mitä parhainta. Ohjelma sopi täydellisesti Pörssin hienostuneeseen miljööseen. Heidi Mantereen viuluesitys, salonkimuotinäytös Cladysin upeilla puvuilla Moonika Ilmenin laulaessa Laila Kinnusen legendaarisia kappaleita sekä tietenkin arpajaiset mahtavine palkintoineen. Loppuilta huipentui bilebändi Gringon musisointiin. Moni ihasteli myös jääbaaria by Karhujää.

Tämä gaala on esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä hääalan eri yrittäjien kesken. Kaikilla on sama objektiivi; saada alalle nostetta ja lisää ammattitaitoa. Gaalan tuotto menikin hääsuunnittelijoiden koulutuksen perustamisrahastoon. Toivottavasti saamme pian myös Suomeen alan ammattikoulutusta. Suurkiitos siis kaikille mukana juhlijoille, järjestäjille ja sponsoreille.

JÄRJESTÄJÄT:

@paronedesign @juhladivine  @toscanantuuli @blissweddingparty @haajajuhlasuunnittelu_orchidea 
#shry #gaala #kevätgaala2019 #hääsuunnittelijat

Kiitos sponsoreille:
KUKAT: @jkukkatalo 
ÄÄNENTOISTO: @soundengine.fi 
MUOTINÄYTÖKSEN PUVUT: @gladis_oy 
MUOTINÄYTÖKSEN KORUT: @houseofelliottpearls 
PAINOTUOTTEET: @calligraphen.fi 
SAKSOFONISTI: @_antonmorozov_ 
VIULISTI: @heidimantereella 
BÄNDI: @finlandiamusiikki 
LAULAJA: @moonikailmen 
RAVINTOLA: @restaurantporssi 
JÄÄBAARI: @karhujaa_jaakauppa 
MALLIT: @fashionmodelagencyfinland 
VUODEN HÄÄPUKU JA VUODEN HÄÄKUVAKILPAILU BY: @haatfi
SOMISTEET: @hood_it
JUOMAT: @beveragespartnersfinland
VIDEOINTI: @loistefilms
VALOKUVAUS: @okamorikawa

Kiitos arpajaispalkintojen lahjoittajille:
@haikonkartano 
@radissonblu 
@hotelhavenhelsinki 
@mestaritalli 
@langvikhotel 
@uunisaari 
@crowneplazahesperia
@hotelsveitsi
@klauskhotel

SHRY:n hallitus 2019 esittelyssä


Perjantai, Tammikuu 4, 2019, 12:12 | Ei kommentteja »

Vihkijä ja dokumentit valmiina siviilivihkimiseenHääkattaus ClubillaWedding cake

Lokakuu on vielä mitä mainioin hääkuukausi Italiassa, varsinkin jos valitsee eteläisen Italian. Jenny ja Kai vihittiin avioliittoon San Francescon luostarin sisäpihalla Sorrentossa 6.10.2018. Seremonia oli ihana ja meni kyllä tunteisiin. Juhlat järjestimme läheisellä Clubilla, jossa illallinen pitkän kaavan mukaan ja lopuksi häätanssin jälkeen bileet DJ:n johdolla.

Järjestelyissä tuli vähän hienosäätöä. mm. kampaajalla ei ollut näppäryyttä hiusten letityksessä, eikä hänellä ollut tarpeeksi järeää ainetta pitämään suomalaishiuksen muodossa. Kaasolla oli onneksi suoristusrauta mukana ja aperitiivipaikassa saatiin morsiamen kutreihin vähän lisää kiharaa. Taidankin muuten ottaa ensi kertoja varten ihan oman kampausnesteen mukaan.. Meikistä tuli todella mieletön. Tosin mukaan tulleen huulipunan väri olikin väärä, mutta onneksi huomasimme sen ajoissa ja kipaisin sen vaihtamassa oikeaan. Muutoin päivä oli huikea kaikenkaikkiaan.

Pääset Jennyn ja Kain häätunnelmiin tällä videolla:

Jennyn ja Kain häät Sorrentossa / Videomaker: Oona Seppänen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tiistai, Marraskuu 27, 2018, 18:10 | Ei kommentteja »

Häävuosi 2018 on loppusuoralla. Alkusyksy on ollut meille wedding plannereille erittäin kiireinen ja antoisa. Jokaiset häät ovat olleet todellakin hääparin itsensä näköiset ja siksi kovin erilaisia. Tänä vuonna perinteisen siviilivihkimisen rinnalle on tullut voimakkaasti myös symbolinen seremonia. Silloin seremoniamestarina on yleensä hääparille rakas henkilö, joka voi olla veli, kummisetä, isä jne..

Haluan antaa häitä suunnitteleville vinkkejä millaisia häitä on mahdollisuus toteuttaa esimerkiksi Toscanassa. Siksipä kerron muutamilla sanoilla jotain näistä häistä.

Wedding Planner Minna Kannisto / Toscanan TuuliHääpari Heli & Pyry

 

 

 

 

 

6.8.2018 Heli ja Pyry

-Siviilivihkiminen Casseron puisto Castiglion Fiorentino.

-Hääjuhlat ja majoitus Fattoria Le Giare, Cortona.

-Vieraita 25 hlöä

Heli ja Pyry tekivät järkevän ratkaisun ja varasivat tilavan villan johon koko hääseurue saatiin myös majoitettua. Varasimme myös luotto-cateringin paikalle tarjoilemaan häämenu. Hääpari halusi kattaukseen omaa persoonallista ilmettä, joten he hankkivat itse harmaat pöytäliinat, valosarjan ja kynttilät. Nämä voi myös vuokrata paikan päältä, mutta kustannus on suuri, pelkät valot voivat maksaa 350 eurosta 1300 euroon riippueen paljonko niitä tarvitaan, eli mikä on seurueen koko. Pieneen kattaukseen yksittäiset Ikean valosarjat toimivat loistavasti. Tuoleiksi valitsimme perinteiset toscanalaiset ilman valkeita huppuja. Lopputulos oli juuri se mitä lähdettiin hakemaan. Pisteenä iin päälle valkoiset helium-pallot, jotka tilasimme paikan päältä.

Musiikki: Vihkitilaisuudessa viulu ja hääjuhlaan vuokrasimme erillisen äänentoiston.

Hääparin kommenteja: ” Hääpäivä oli hikinen, mutta ihana ja parasta koko hommassa oli myös se, että saimme viettää aikaa ystäviemme kanssa koko viikon altaalla lilluen ja yhteisistä illallisista nauttien. Kiitos vielä järkkäilyistä sinulle ja Minnalle! ”

 

 

30.8.2018 Anna ja Joakim

symbolinen vihkiseremonia, hääjuhlat sekä majoitus viinitila Del Colle, Trequanda

-vieraita 54 hlöä

Anna ja Joakim ajattelivat alkuun  järjestää virallisen siviilivihkimisen Trequandan kunnantalolla, mutta nähtyään kuvat kunnantalon salista ja kuultuaan hinnan (500 eur) he kallistuivat symbolisen vihkimisen puoleen kauniilla panoramalaikalla juhlapaikassa Del Collessa.

HUOM: Nyt muutoksena vuodelle 2019 :Trequandan kunta on päättänyt lisätä siviilivihkipaikkoja ja yllätys yllätys, yksi näistä paikoista on juuri tämä Fattoria Del Colle. Hääsuunnittelija ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Del Collesta on maisemat 360 asteisesti läheisille Crete Senesen kukkuloille. Postikorttimaisemat… aah…

Tämä vihkiminen olikin varsin mielenkiintoinen, sillä meidän Minna luki sen ruotsiksi. On se Minna vaan kova mimmi, tämmöinenkin taipui ihan suit sait kouluruotsilla😊 Vihkimisen musiikista vastasi Lucia viululla.

Hääjuhlien puitteet Del Collessa on ihan mahtavat. Majoittumaan mahtuivat kaikki 54 vierasta. Vuodepaikkoja olisi ollut lähes tuplasti enemmänkin. Chef Nicola tiimeineen hoitaa tarjoilut ammmattilaisen tavoin. Kaikki sujui täydellisesti ja sää suosi. Hääparia ihmetytti hieman SIAE, joka on tekijänoikeusvero (350 eur), mikäli illallisen jälkeen tanssitaan. Myös soittolista tulee toimittaa valvovalle viranomaiselle. Tämä vero on syytä ottaa huomioon budjetissa.

 

1.9.2018 Suvi ja Mads, symbolinen vihkiseremonia ja hääjuhlat viinitila Del Colle, Trequanda

vieraita: 20 hlöä

Suomalais-norjalainen intiimi hääjuhla Del Collen viinitilalla. Avioliiton siunauksen toimitti norjalainen pappi, joka oli lennätetty paikalle Norjasta. Vihkimisen ja aperitiivien musiikista vastasi Lucia viululla. Aperitiivit nautitiin uima-altailla ihaillen upeaa Crete Senesen kumpuilevia kukkuloita. Illallinen oli katettu viinitilan ravintolaan ja hääkakku leikattiin taikametsässä, joka oli jo valmiiksi valaistu valosarjoilla. Näistä valoista ei tule lisähintaa, vaan ne ovat jo valmiina olemassa.

 

10.9.2018 Sanna ja Antti

siviilivihkiminen: Sansepolcron kaupungintalon sisäpihalla.

hääjuhlat: Villa Santarsan pihamaalla

majoitus: Villat Santarsa ja Vallorsaia

vieraita: 57 aikusta + 6 lasta

Antin ja Sannan kanssa tavattiin muuutaman kerran Järvenpään toimistolla ja viimehetken viilaukset tehtiin skypen välityksellä, koska hääparille tuli muutto Saksaan juuri muutamia kuukausia ennen häitä. Kaksi isoa villaa Sansepolcron kukkuloilta oli varattuna noin vuosi ennen häitä. Saimme majoitettua lähes kaikki vieraat näihin vierekkäisiin villoihin.

Siviilivihkiminen järjestettiin Sansepolcron kaupungintalon ihanalla sisäpihalla. Viulisti Lucia soitti vihkimisen kappaleet elegantilla tyylillään, joka ei jätä ketään kylmäksi. Se fiilis kun hääpari astelee jyhkeästä portista avioparina ulos ja vieraat hurraavat.  Se on maljan nostamiseen paras hetki. Järjestimme hääparille ja vieraille onnenmaljat kaupungintalon eteen.

Morsiamen hyvä ystävä on tankotanssin Suomen mestari ja hän halusi esittää häävieraille näytöksen. Meidän Minna teki kartoituskierroksen ja löysi Arezzon tanssikoulusta sopivan tangon vuokralle tätä tilaisuutta varten. Esitys sattuikin juuri sopivasti auringonlaskun aikaan ja oli varmasti sanoinkuvaamaton kokemus kaikille.

Häiden jälkeen hääpari halusi hieman ohjelmaa vieraille, joten järjestimme loppuviikolle viinitilakierroksen kauniille La Buccia Neran viinitilalle sekä samalle iltapäivälle retken Sienaan. Tämä osoittautuikin suosituksi, sillä yli 40 vierasta oli retkellä mukana.

Hääparin kommentteja: ” Meillä oli mitä ihanimmat häät. Suuri kiitos että ne onnistuivat juuri näin. Monesti olen tässä miettinyt että miten se olikaan mahdollista että kaikki olikin niin täydellistä. 😍😍😍

 

14.9.2018 Tiina ja Sami

siviilivihkiminen Lucignanon kaupungintalolla

hääjuhlat ja majoitus: Le Caselle, Lucignano

vieraita: 11 hlöä

Lucignanon kylä on ihan täydellinen pieni kaupunki, jonka kaupungintalolla on aivan upeat freskoin koristeltu vihkisali. Tämä on osuva valinta kun hääseurue on pieni. Tila on sopivan intiimi. Lucignano tarjoaa myös monipuolisen kuvausmiljöön kapeine kujiineen ja kukkulamaisemineen. Meillä olikin huipputiimi valokuvaajasta floristiin, kondiittoriin ja kampaajaan toteuttamassa näitä pieniä häitä. Le Casellen ravintola oli auki myös muille asiakkaille, mutta hääseurueelle järjestyi oma privaatti alue puutarhasta. Paikan voi varata myös yksinoikeudella hääseurueelle, tällöin neuvottelemme könttähinnan paikan vuokrasta ja illallisesta. Tällöin ravintola on kiinni ulkopuolisille. Isossa puutarhassa on tilaa juhlia myös isomman seurueen voimin.


Perjantai, Marraskuu 16, 2018, 13:05 | Ei kommentteja »

Niin upea pari ja aivan huikeat hääjuhlat keskellä kauneinta Toscanaa. Oli ilo olla järjestämässä tätä rakkauden juhlaa...

Tässä linkki syyskuun 2018 morsiamen Lauran blogiin, joka täynnä ihania hääkuvia:

https://bylauralinna.blogspot.com/2018/10/haat-toscanassa.html?m=1&fbclid=IwAR2iBHpMxPMHN1sVR2Pv2Jw5xH9Ytwo9MdzOJ8XxnejlwnlxQ_qb9Jqqij8

 


Maanantai, Marraskuu 5, 2018, 14:22 | Ei kommentteja »

Elokuun kuumat ja tunteikkaat häät Toscanan maaseudulla, klikkaa Helin blogi tästä:

www.limeandlipstick.com/blog/2018/10/25/haat-toscanan-auringon-alla

Heli ja Pyry, elokuu 2018 Fattoria Le Giare, Cortona. Foto: Jukka Koivukoski