Torstai, Lokakuu 25, 2018, 13:08 | Ei kommentteja »

Huh, kiireinen hääsesonki takana ja huomaan ettei yhtään blogikirjoitusta koko kesältä.. Nyt talven aikana täytyy palata muistelemaan kesän häitä, joten perästä kuuluu.

Tämä vuosi on ollut kaiken kaikkiaan aivan super. Ennätysmäärä ihania pareja, jotka valitsivat meidät hääsuunnittelijaksi. Liikuttuneena sanon kiitos❤. Vuosi huipentui 20.10. Bracciano-järven maisemissa kun Suvi ja Petteri sanoivat toisilleen tahdon parikymmenhenkisen vierasjoukon edessä. Nämä häät olivat ainutlaatuiset myös siksi että Manzianan kunnasta vihkijä tuli villalle vihkimään. Saimme siis kaiken mitä toivoimme: siviilivihkimisen, aperitiivit, hääillallisen ja vielä koko seurueen majoituksen kaikki samassa paikassa hulppeassa Villa Clodiassa huikeiden maisemien ympäröiminä. Hääjärjestäjänä annan täyden kympin Villan henkilökunnalle ja varsinkin sen isännälle hurmaavalle Leonardolle, jonka kanssa saumaton yhteistyö tuotti toivotun tuloksen. Vuoden viimeisistä häistä vielä myöhemmin lisää kunnon reportaasin muodossa.

Hääviikonlopun jälkeen suuntasin vielä Toscanaan Buccellettin perheen kutsuvierastilaisuuteen. Heillä on Castiglion Fiorentinossa useita erikokoisia villoja, joista varsinkin yhden villakokonaisuuden korvamerkkasin meille täydelliseksi. 13 huonetta ja uima-allas parhaalla maisemapaikalla. Täydellinen siis 20-30 hengen hääseurueille. Buccellettin perhe oli kutsunut kymmenkunta wedding planneriä ympäri maailmaa tutustumaan heidän villoihin ja faciliteetteihin. Oli kunnia olla tässä joukossa. Tapahtumassa oli myös alueen yhteistyökumppanit, kuten floristit, cateringit, kampaajat ja meikkaajat. Myös kunnanjohtaja oli paikalla kertomassa upean uutisen: kunta on antanut vihkiluvat päärakennuksen puutarhaan, joten virallinen siviilivihkiminen on nyt mahdollista toteuttaa myös kunnan muurien ulkopuolella. Ihan huippua että tiukka byrokratia pikkuhiljaa taipuu nykyajan vaatimuksiin. Paljon siis uutta ensi  vuodelle tulossa. Sain myös loistavan uuden ja vielä suomalaisen yhteistyökumppanin villan välitys puolelta. Nyt on siis paljon uusia villa- ja juhlapaikkavaihtoehtoja Maggiore järveltä Sisiliaan. Olen niin niin innoissani. Nyt on aika pitää pienen pieni breikki ja nauttia perheestä ja huoltaa omaa parisuhdetta❤ Marraskuussa aloitetaan toden teolla suunnittelemaan vuoden 2019 häitä.

Kiitän ja niiaan❤

Rakkaudella, Mari

 Wedding Planner Mari Mattila

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tiistai, Toukokuu 29, 2018, 16:17 | Ei kommentteja »
onneaToscanan Tuulen toukokuu tärähti käyntiin seitsemän hääseurueen voimin. Ainoastaan vuoden ensimmänen pari Juuli-Anna ja Jiri saivat nautia auringosta ja lämmöstä ikuisessa Roomassa. Kaikki muut parit saivat vettä oikein kunnolla, samalla kun koti-Suomi kylpi auringossa ja lämmössä.
Valokuvaajan kanssa mietittiin ettei ole ainakaan meidän kymmenvuotisen yhteistyön aikana moista sattunut, että juhlitaan viidet häät putkeen sateen saattelemina. Niinkuin italialaiset sanovat niin sposa bagnata - sposa fortunata on meidän lohtu. Eli onnea luvassa loppuelämäksi ja runsain mitoin❤
Paljon on myös yhteistä näillä häillä, jouduimme monessa kohtaa tekemään viime hetkellä täysin uudet järjestelyt milloin ukkosmyrsyn ja milloin jalkapallopelin vuoksi. Roomassa nimittäin pelattiin juuri Juulin ja Jirin hääpäivänä Mestarien liigan välierä  Roma-Liverpool. Jouduimme säätämään valokuvaukset ennen vihkimistä eikä sen jälkeen, sillä emme halunneet ottaa riskiä että hääseurue jumittuisi liikennekaaokseen. Ratkaisu osoittautuikin oikeaksi ja päivä sujui mallikkaasti. Vihkiminen idyllisessä Tivolissa oli hääparille ja vieraille ihana kokemus. Kaikki ihastelivat kylän autenttisuutta ja olivat onnellisia että vihkiminen tapahtui niin intiimisti poissa Rooman kaaoksesta. Hääillalliselle seurue kuitenkin suuntasi ytimeen. Löysimme Trasteveren kujilta ihanan puutarhamaisen sisäpihan, jossa seurue sai nauttia illallista ilman ympärillä viliseviä turisteja.
 
Juuli-Annan ja Jirin häät kuvasi Rossini Fotography, linkki kuvagalleriaan: www.rossiniphotography.it/eng/tivoli-wedding-rome-fine-art-wedding-photographer/ 
 
Saaran ja Andersin häät Gardalla jouduimme siirtämään viimehetkellä sisätiloihin, vaikka tarkoitus oli käyttää linnan upeaa terassia. Malcesinen kunnan järjestämä sisätila oli oikein käytännöllinen ja kiva, suuret ikkunat järvelle muistuttivat siitä että tosiaan olemme Gardalla. Ape Calissano-koppimopon vuokraaminen hääparille oli ihan loistoidea. Valokuvauskierroksen jälkeen Ape vielä kuljetti parin satamaan, jossa jo kaikki vieraat odottivatkin heitä. Hääristeilyn jälkeen juhlat jatkuivat tyynen ja poutaisan illan merkeissä upeassa rantaravintolassa, jonka olimme vuokranneet yksityiskäyttöön. Wedding planner joutui jättämään juhlat alkuillasta, sillä oli jo lähdettävä kohti Toscanaa, jossa seuraavana aamuna tapaaminen Jaken ja Sofian kanssa koekampauksen ja byrokratian merkeissä.
 
Aikataulua viilataan sopivaksi kuukausia ennen häitä, mutta siihen saattaa tulla viimehetkellä meistä riippumattomia muutoksia.... Sofian ja Jaken vihkiminen Castiglion Fiorentinossa alkoi 30 min myöhässä, koska jouduimme turvautumaan plan B:hen rajuilman vuoksi. Annoin morsiamelle komennon pysyä autossa kunnes pahin sade menisi ohi. Häät siirrettiin sisätiloihin kun saimme järkättyä 10 minuutissa upean kirkkomaisen pinacotecan vihkipaikaksi.

Myös 16.5. Lucignanon häät alkoivat 10 min myöhässä koska viulisti oli väärässä kylässä. Toscanassa on siis toinenkin Lucignano!! Loppu hyvin kaikki hyvin. Viulisti oli niin pahoillaan että soitti kokonaisen serenadin, joka jatkui vielä vihkimisen jälkeen ulkona hääparin astellessa kunnantalolta ulos saippuakuplien läpi. 
 
 
Reetta ja Jouko sanoivat toisillee tahdon luottopaikassamme Sansepolcrossa 22.5. Tällä kertaa sää oli armollisempi ja alkumaljat saatiin nautittua auringonpaisteessa. Pienen 11 henkisen hääseurueen voimin juhlittiin intiimisti upealla panoramapaikalla Sansepolcron kukkuloilla Villa Vallorsaiassa.

Fiilikset kolmen viikon työntäyteisen häähumun jälkeen ovat kiitolliset. Kaikki parit olivat tyytyväisiä. Säälle kun ei voida mitään, kaikki muu kyllä hoituu. Ihana jatkaa tästä kohti seuraavia häitä, jotka onkin jo ensi viikolla. Toscanassa Minna hoitaa Annen ja Aleksin häät 5.6. ja minä puolestaan Sisilian Ericessä Heidin ja Jannen häät 6.6. Huikeaa häähumua siis tiedossa. Postaillaan tänne kun ehditään:)
 
 
Andersin ja Saaran hääkuvat Gardajärveltä: foto by Enrico&Eleonora Photography
Sofian ja Jaken kuvat Toscanasta: foto by Wedding Movie / Andrea Bartolozzi
 
-Mari-

Keskiviikko, Maaliskuu 28, 2018, 13:00 | Ei kommentteja »

Naimisiin Italiassa.... En malta olla linkkaamatta tänne Eveliinan liikuttavia blogi-postauksia täydellisestä hääpäivästä Toscanassa:

HÄÄPÄIVÄN AAMU / KAMPAUS&MEIKKI: http://eveliinalivin.com/2016/02/wedding-week-bride-getting-ready/

SIVIILIVIHKIMINEN SAN CASCIANO DEI BAGNISSA: http://eveliinalivin.com/2016/02/wedding-week-matrimony/

HÄÄJUHLAT VILLALLA JA CATERINGIN HÄÄMENU: http://eveliinalivin.com/2016/02/wedding-week-cosy-festivities-at-our-villa/


Tiistai, Tammikuu 23, 2018, 13:23 | Ei kommentteja »

Huikean hieno LMD-häätapahtuman täyteinen viikonloppu takana. En voi muuta kuin iloita menestyksestä Vuoden Hääyritys-kisassa,  jossa tulimme kolmanneksi erittäin kovassa seurassa kategoriassa hää- ja juhlasuunnittelu. Kiitos meidän ihanien asiakkaiden sekä huikean tukiverkoston. Ilman teitä ei olis meitä. Tästä on huippua jatkaa kohti Toscanan Tuulen historian menestyksellisintä vuotta. Vuosi 2018 alkaa olla jo täyteen buukattu:) Jos siis mielit vielä naimisiin Italiassa tämän vuoden aikana niin nyt alkaa jo olla kiire. Muutamia ihania villoja on kuitenkin vielä vapaana. Jos olet joustava ajankohdan kanssa, niin laita meiliä. Konsultointitapaaminen Järvenpään toimistollamme on täysin ilmainen, eikä velvoita mihinkään:)Naimisiin Italiassa. Foto: Wedding Movie


Tiistai, Tammikuu 9, 2018, 15:04 | Ei kommentteja »

Uusia tuulia ilmassa ja hurjaa kasvua havaittavissa. Niimpä Toscanan Tuuli vaihtoi yhtiömuotoa toiminimestä osakeyhtiöksi 1.1.2018 alkaen. Tämä ei vaikuta millään muotoa asiakas-suhteisiin tai hääjärjestelyihin. Kaikki jatkuu ennallaan ja vetovastuussa olen edelleen minä. Tästä tulee upea vuosi:)

Olemme jälleen tavattavissa Helsingin Kaapelitehtaalla Love Me Do-häätapahtumassa 20.-21.1.2018. Tule ihmeessä moikkaamaan ja kuulemaan kuinka häät järjestetään Italiassa ja millaisella budjetilla.

-Mari Mattila-