Häät kotimaassa

Häät Suomessa

Elämä erikoisoloissa on saanut meidätkin pohtimaan uudenlaisia vaihtoehtoja toimintaamme. Tänä kesänä suositellaan ainoastaan kotimaan matkailua. Niimpä syntyikin ajatus tarjota asiakkaillemme samanlaista toimivaa konseptia joka meillä on jo Italiassa, mutta siirtää tämä kaikki lähemmäksi meidän koti Suomea. Yhteistyökumppanimme Villada teki meille listaksen upeista villoista ja kartanoista, joissa on mahdollista viettää pienet tai keskisuuret häät ja tarjota samalla majoitus koko seurueelle samassa paikassa. Pienet häät perheen kesken on muutenkin pop tällä hetkellä. Nautitaan omista rakkaista turvallisesti omassa kotimaassa. Tämä tulee meille toivottavasti pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian jälkeenkin. Loihditaan samanlainen rento tunnelma kun meidän suosituissa Italian häissä, mutta ilman lentokoneella matkustamisen vaivaa. Varaamalla hääpaikan Villadan kautta ja ostamalla Toscanan Tuulelta hääjärjestelyt tuet myös suomalaisia yrityksiä ja alan vahvoja ammattilaisia. Toscanan Tuuli on myös Suomen Hääsuunnittelijat ry:n perustajajäsen.

HÄÄJÄRJESTELYT SUOMESSA / 2000 eur ( sis. alv.24%)
-Villadan huvilavaihtoehtojen esittely hääparille
-valittuun häähuvilaan tutustuminen yhdessä hääparin kanssa. (max 200 km etäisyydellä Helsingistä)
-tarvittavien palvelujen kartoittaminen
-tarjouskyselyt 3 palvelusta ( esim. catering, muusikko, kukat. Jokaisesta 2-3 vaihtoehtoa) sekä varaukset niihin. Sopimukset ja maksut asiakas tekee suoraan palveluntarjoajan kanssa.
-muu kommunikointi palveluntarjoajien kanssa
-hääpäivän aikatauluttaminen ja budjetointi


HÄÄJÄRJESTELYT SUOMESSA PLUS / 3000 eur ( sis. alv.24% ) edellisen paketin lisäksi:
-tarjouskyselyt 2-3 ylimääräisestä palvelusta ( hääkampaus, häämeikkaus, hääauto, kakku, lisämajoitus vieraille jne)
-kaikki käytännönjärjestelyt hääpäivänä
-hääsuunnittelija paikan päällä hääjuhlissa koordinoimassa tapahtumaa aamupäivän järjestelyistä kakunleikkaukseen saakka
-hääsuunnittelija toimii tarvittaessa juhlien seremoniamestarina

JUHLAVILLAT SUOMESSA