PALAUTE HÄÄPARILTA SULATTAA SYDÄMEN, KIITOS MAARIT&KARI (Sunnuntai, Lokakuu 17, 2021, 18:24)

HÄÄMME TOSCANASSA 6.7.2021

Tekstin lopussa linkki häävideoon.

siviilivihkiminen 1jpg

Ajatus järjestää meidän häät juuri Italiassa ja vielä Toscanassa tuli Karin mieleen Rovaniemen lentokentällä kesällä 2020, kun olimme palaamassa ystäviemme kanssa kesälomareissulta takaisin kotiin ja he alkoivat kysellä että missä ja koska niitä häitä nyt sitten juhlitaan, kun hekin haluaisivat päästä jo niitä juhlimaan... Lentokentällä Kari alkoin jo tuttuun tapaan heti katsella omatoimisesti paikkoja Toscanassa ja esitteli meille upeita villoja, mitä googlettamalla netistä tuli esille. Se oli menoa ja unelma tulevista häistä alkoi elää mielissämme.

mk 1jpg

Kotiin palattuamme ajatus ei antanut rauhaa ja me olimme ihan varmoja, että Italiaan lähdetään häitämme viettämään. Suunnitelmia alettiin tekemään kesälle 2021. Mitä kaikkea tämän unelman toteuttamiseksi täytyy tehdä, niin se haluttiin kuitenkin kartoittaa mahdollisimman pian. Yksin emme ajatelleet tästä selvitä. Netistä löytyikin hyvin äkkiä asiaa kartoittaessa "Toscanan Tuuli"-häät Italiassa -sivut. Napakymppi ja eikun yhteyttä sinne. Pian jo sovimme tapaamisen Marin kanssa ja pidimme pienen alku tapaamisen kesän lopulla. Pääsimme suunnitelmissa heti ison harppauksen eteenpäin. Saimme ehdotuksia eri hääpaikoista Toscanassa, tietoa mihin kaikkeen voimme tämän firman palveluja käyttää ja aikataulua miten asian kanssa on hyvä edetä. Päätimme ottaa Toscanan Tuulen "täyden palvelun paketin", jotta saamme kaiken heidän osaamisensa ja kokemuksensa hyödynnettyä ja meidän tulevasta unelmasta tulisi niin täydellinen kuin mahdollista.

Vuoden kuluessa korona-aika eli omaa elämäänsä ja kaikesta unelmaamme liittyvästä suunnittelusta oli suuri huoli ja jännitys ja mielessä kävi jo häiden siirtäminenkin vuodella eteenpäin. Kaikkiin unelmiin ja suunnitelmiin liittyy aina epävarmuuksia ja riskejä, mutta päätimme kuitenkin järjestää häät kesällä 2021. Koronatilanne meni myös kesää kohti hyvää vauhtia parempaan suuntaan sekä Suomessa että Italiassa ja loppujen lopuksi hääpäivämme ja viikko Italiassa olikin tässä valossa kesän parasta aikaa. Ihan kaikki kutsutuista vieraista ei kuitenkaan päässyt matkaan, mutta saimme silti 20 ihanaa häävierasta mukaan juhlaamme. Saimme toteuttaa unelmamme ja päivä sekä koko viikko Italiassa oli enemmän kuin täydellinen. Upea kohde, jonne osa sydämistämme kuuluu aina tulevaisuudessakin.❤

onnenmaljatvillalla 1jpg
Toscanan Tuulen kaikki täyden palvelun -pakettiin kuuluvat asiat olivat alusta asti parasta mitä olisimme voineet saada. Keskustelimme Marin kanssa eri villoista, bändeistä, catering-palvelusta, valokuvaajista, jne., ja saimme niistä tarjoukset, joiden pohjalta oli helppo tehdä ennakkovaraukset. Tulevaan hääpäivään liittyvistä järjestelyistä puhuimme myös jo hyvissä ajoin ja meille tuli tunne, että nyt olemme "hyvissä ja osaavissa käsissä".
maaritekari-2 2 1jpg

Kun hääjuhla ja päivä kokonaisuudessaan on nyt toteutunut, niin siitä muistona olemme saaneet juuri sen mitä halusimme. Toscanan Tuulen kanssa sovittujen palveluiden ja ennakkoon varattujen asioiden vuoksi saimme nauttia päivästämme täysillä ja huolettomasti siitä kaikesta mitä ympärillämme tapahtui. Vahvasti mukana monesta hääpäivään kuuluvasta ohjelmasta oli vastaamassa myös ihana kaaso Heli ja bestman Reissu

Valokuvaajamme, erittäin ammattitaitoinen Andrea Sampoli, oli mukana käytännössä koko hääpäivän tallentamassa tapahtumia niin kuviksi kuin ikimuistoisiksi videoiksi. Mielestämme tämä oli erittäin hyvä "sijoitus", joka on nyt tallennettu katseltavaksi aina, kun ikävä ja mieli haikailee tähän päivään tai Italiaan. Andrea osasi hakea hyvät kuvausympäristöt, kertoa mitä ja miten missäkin tilanteessa halusi kuvata ja me sekä vieraat saimme niissäkin tilanteissa vain nauttia juhlapäivästä.

Slowhills Vintagerent'in kautta meille varattiin hääautoksi vuoden -66 mallia oleva Fiat 500. Matka Sansepolcron kylästä vihkimisen jälkeen oli jännää ja hauskaa. Kaasuteltiin ykkösvaihteella kapeaa ja jyrkkää hiekkatietä ylämäki toisensa jälkeen ja perille villalle päästiin kuin päästiinkin. Häävieraat odottivat meitä jännityksellä tietoisena tien haastavuudesta ja pohtivat jo pitääkö meitä tulla hakemaan matkan varrelta... Sieltä me "huristeltiin" morsiuskimppua kattoluukusta tuuletellen Villa Santarsan pihalle korkealle kukkulalle, jossa saimme jatkaa juhlapäiväämme. Hääpäivä ja juhlat jatkuivatkin koko yön yli pitkälle seuraavaan päivään ja siksi juuri tämä villa oli tarkoitukseen erinomainen valinta. Saimme juhlia "äänekkäästi" häiritsemättä ketään.

Meillä oli koko illan esiintymässä ja soittamassa upeaakin upeampi solisti Benedetta Bianchi & bändi. Tätäkin Toscanan Tuulen kautta meille suositeltiin vahvasti ja ei suotta. Laulajan ääni ja bändin kaikki biisit täydensivät juhlaamme juuri oikealla tavalla. Illan viimeisinä tunteina innostuimme myös oman toivomuslistan kanssa ja nekin toteutettiin ammattitaidolla.

Fiordipescan kautta tulleet morsiuskimppu, heittokimppu, sulhasen ja bestmanin vieheet sekä kaason rannekukka olivat täydellisesti toivomuksiemme mukaisia ja samoin kuin kaikki muut hääjuhlaan esille tilatut kukka-asetelmat. Värit ja kokonaisuus miellyttivät erittäin paljon.

Cateringin kanssa sovittu kokonaisuus - kattaus, häämenu ja tarjoilu - hoitui erinomaisesti ja ruoka oli herkullista. Alkupalapöytä oli todella runsas makujen maailma.Pääruoka tarjoiltiin juhlavasti suoraan pöytiin. Hääkakusta oli loihdittu kaunis kokonaisuus ja hääpäivällisestä nautittiinkin illan hämärään asti.

hkakku 1jpg

Toscanan Tuulen Minna oli meillä Italiassa hoitamassa yhdessä kaason ja bestmanin kanssa kaikesta hääjuhlaan kuuluvista järjestelyistä. Minna hoiti mm. vihkimiseen tarvittavat viralliset asiat kanssamme hääpäivää edeltävänä päivänä kunnantalolla. Samalla käytiin katsastamassa myös vihkimispaikka ja sovittiin vihkiseremonian kulku. Sen jälkeen mentiin tarkastamaan Sansepolcron torille paikka, johon olimme sopineet onnenmaljojen kilistelyn vihkimisen jälkeen. Kaiken tämän ansiosta meillä oli selkeä suunnitelma hääpäivälle, jonka toteuttamisesta Minna, kaaso ja bestman pitivät hyvän huolen.

Jos suunnittelette ja unelmoitte häistä Italiassa, niin suosittelemme lämpimästi kääntymään Toscanan Tuulen puoleen. Heidän palvelukokonaisuutensa - osaaminen, kokemus ja kontaktit, jne. - tällaisen tapahtuman onnistumiseksi on mielestämme ensiarvoisen ja korvaamattoman tärkeää.

Suuri Kiitos kaikesta palvelustanne ja ikimuistoisesta Hääpäivästä 6.7.2021.

Se on ja elää muistoissamme rakkauden täyteisen elämämme mukana ❤  

Maarit ja Kari

VIDEO ja KUVAT by @andreasampolifotografo:

klikkaa video auki: Maarit&Kari Häät 6.7.2021 Sansepolcro, Toscana