Kohteet

Italia

Toscanan Tuuli on kokenut häiden järjestäjä Italiassa. Olemme avittaneet sadat suomalaiset parit vuosien varrella naimisiin Italiassa. Yhteistyökumppaneittemme villat, viinitilat ja linnat ovat toimineet mielettöminä kulisseina näissä taianomaisissa juhlissa. Laita meille tarjouspyyntö ja henkilömäärä, niin laitamme teille sopivia juhlapaikkaehdotuksia tulemaan. Meillä on nyt myös entistä enemmän vaihtoehtoja, sillä suomalainen yhteistyökumppanimme Villada on tehnyt meille listauksen upeista villoista mm. Comojärveltä, Maggiorejärveltä ja Toscanasta.
VILLADAN HÄÄKOHTEET ITALIASSA

UUTTA: Vuodelle 2023 tulee mukaan uusi maakunta Italiasta, Friuli-Venezia-Giulia. Kysy lisää.

Häät Suomessa

Elämä erikoisoloissa on saanut meidätkin pohtimaan uudenlaisia vaihtoehtoja toimintaamme. Tänä kesänä suositellaan ainoastaan kotimaan matkailua. Niimpä syntyikin ajatus tarjota asiakkaillemme samanlaista toimivaa konseptia joka meillä on jo Italiassa, mutta siirtää tämä kaikki lähemmäksi meidän koti Suomea. Yhteistyökumppanimme Villada teki meille listaksen upeista villoista ja kartanoista, joissa on mahdollista viettää pienet tai keskisuuret häät ja tarjota samalla majoitus koko seurueelle samassa paikassa. Pienet häät perheen kesken on muutenkin pop tällä hetkellä. Nautitaan omista rakkaista turvallisesti omassa kotimaassa. Tämä tulee meille toivottavasti pysyväksi vaihtoehdoksi pandemian jälkeenkin. Loihditaan samanlainen rento tunnelma kun meidän suosituissa Italian häissä, mutta ilman lentokoneella matkustamisen vaivaa. Varaamalla hääpaikan Villadan kautta ja ostamalla Toscanan Tuulelta hääjärjestelyt tuet myös suomalaisia yrityksiä ja alan vahvoja ammattilaisia. Toscanan Tuuli on myös Suomen Hääsuunnittelijat ry:n perustajajäsen.

HÄÄJÄRJESTELYT SUOMESSA / 2000 eur ( sis. alv.24%)
-Villadan huvilavaihtoehtojen esittely hääparille
-valittuun häähuvilaan tutustuminen yhdessä hääparin kanssa. (max 200 km etäisyydellä Helsingistä)
-tarvittavien palvelujen kartoittaminen
-tarjouskyselyt 3 palvelusta ( esim. catering, muusikko, kukat. Jokaisesta 2-3 vaihtoehtoa) sekä varaukset niihin. Sopimukset ja maksut asiakas tekee suoraan palveluntarjoajan kanssa.
-muu kommunikointi palveluntarjoajien kanssa
-hääpäivän aikatauluttaminen ja budjetointi


HÄÄJÄRJESTELYT SUOMESSA PLUS / 3000 eur ( sis. alv.24% ) edellisen paketin lisäksi:
-tarjouskyselyt 2-3 ylimääräisestä palvelusta ( hääkampaus, häämeikkaus, hääauto, kakku, lisämajoitus vieraille jne)
-kaikki käytännönjärjestelyt hääpäivänä
-hääsuunnittelija paikan päällä hääjuhlissa koordinoimassa tapahtumaa aamupäivän järjestelyistä kakunleikkaukseen saakka
-hääsuunnittelija toimii tarvittaessa juhlien seremoniamestarina


JUHLAVILLAT SUOMESSA