TUNNELMALLINEN KEVÄTGAALA 2019 (Torstai, Maaliskuu 28, 2019, 12:27)

Lauantaina 16.3.2019 juhlittiin eleganteissa tunnelmissa Suomen Hääsuunnittelijat ry:n järjestämässä kevätgaalassa Helsingin upealla Pörssitalolla. Mukana oli paljon hääalan ammattilaisia kuten häälehtien ja -messujen edustajia ja muita häiden ja juhlien ammattilaisia, heidän puolisoitaan, ystäviä ja asiakkaita. Pörssitalon linnapihalle oli järjestetty shampanjabaari, jossa vieraat toivotettiin tervetulleiksi. Musiikista vastasi lahjakas saksofonisti Anton Morozov.

Kaikille vieraille oli plaseerattu paikat valmiiksi Pörssitalon saliin. Omaan pöytääni sain Toscanan Tuulen hääparin 10 vuoden takaa Mikan ja Minnan. He voittivat Toscanan Tuulen illalliskortit gaalaan. Arvonta oli järjestetty aikaisemmin ”Vuoden Hääsuunnittelija”-palkinnon voittamisen kunniaksi. Kiitos ihanian hääparien - ilman heitä ei olisi meitä. Onnekkaat voittajat juhlivat samalla 10 v. hääpäiväänsä, joka osui sopivasti tasan 2 kuukauden päähän. Oli niin ihanaa tavata tämä pari näin monen vuoden jälkeen. Monia hauskoja hetkiä tuli mieleen puolin ja toisin siitä 10 vuoden takaisesta rakkauden päivästä.

img-20190319-wa0003jpg

Ihana puheensorina valtasi muutkin kuin vain meidän pöydän. Tunnelma oli rento ja vapautunut, näki että ihmiset viihtyivät.

Ilta käynnistyi teatraalisesti kun toinen juontajistamme Mr. Divine Pertti Huhtilainen astui lavalle mahtipontisena Conchitta Wurstina Rise Like A Phoenixin tahtiin. Ammattimaskeeraajan loihtima upea meikki oli täydellinen. Pörssin ruoka oli ihanaa, annokset kauniita ja seura mitä parhainta. Ohjelma sopi täydellisesti Pörssin hienostuneeseen miljööseen. Heidi Mantereen viuluesitys, salonkimuotinäytös Cladysin upeilla puvuilla Moonika Ilmenin laulaessa Laila Kinnusen legendaarisia kappaleita sekä tietenkin arpajaiset mahtavine palkintoineen. Loppuilta huipentui bilebändi Gringon musisointiin. Moni ihasteli myös jääbaaria by Karhujää.

Tämä gaala on esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä hääalan eri yrittäjien kesken. Kaikilla on sama objektiivi; saada alalle nostetta ja lisää ammattitaitoa. Gaalan tuotto menikin hääsuunnittelijoiden koulutuksen perustamisrahastoon. Toivottavasti saamme pian myös Suomeen alan ammattikoulutusta. Suurkiitos siis kaikille mukana juhlijoille, järjestäjille ja sponsoreille.

JÄRJESTÄJÄT:

@paronedesign@juhladivine  @toscanantuuli @blissweddingparty @haajajuhlasuunnittelu_orchidea 
#shry #gaala #kevätgaala2019 #hääsuunnittelijat


Kiitos sponsoreille:
KUKAT: @jkukkatalo 
ÄÄNENTOISTO: @soundengine.fi 
MUOTINÄYTÖKSEN PUVUT: @gladis_oy 
MUOTINÄYTÖKSEN KORUT: @houseofelliottpearls 
PAINOTUOTTEET: @calligraphen.fi 
SAKSOFONISTI: @_antonmorozov_ 
VIULISTI: @heidimantereella 
BÄNDI: @finlandiamusiikki 
LAULAJA: @moonikailmen 
RAVINTOLA: @restaurantporssi 
JÄÄBAARI: @karhujaa_jaakauppa 
MALLIT: @fashionmodelagencyfinland 
VUODEN HÄÄPUKU JA VUODEN HÄÄKUVAKILPAILU BY: @haatfi
SOMISTEET: @hood_it
JUOMAT: @beveragespartnersfinland
VIDEOINTI: @loistefilms
VALOKUVAUS: @okamorikawa

Kiitos arpajaispalkintojen lahjoittajille:
@haikonkartano 
@radissonblu 
@hotelhavenhelsinki 
@mestaritalli 
@langvikhotel 
@uunisaari 
@crowneplazahesperia
@hotelsveitsi
@klauskhotel

img-20190319-wa0014_1553776121jpg