Hoidamme kaiken puolestasi

Vuosien varrella hankittu laaja kontaktiverkostomme, paikallistuntemuksemme, runsas kulttuuri- ja tapatietoutemme sekä loistava kielitaitomme takaavat Sinulle onnistuneen matkan. Ole siis meihin yhteydessä kun suunnittelet Elämäsi Matkaa Italiaan.

Työhömme kuuluu maistraatin, majoitus- ja juhlapaikan, pitopalveluiden yms. tarpeellisten palvelujen kartoittaminen, kilpailuttaminen ja varaaminen sekä niiden palvelutason takaaminen sekä tietenkin tulkkaaminen vihkimisen aikana. Toimimme tarvittaessa morsiamen paikallisena kaasona. Hääpäivänä mikään ei saa mennä pieleen, sen vuoksi kaikki on suunniteltava hyvin ja tarkistettava huolellisesti moneen kertaan… Toscanan Tuulen toimesta!

Voimme käydä hääparin tai jopa koko juhlaseurueen kanssa ennen häitä ostamassa juhlaviinit suoraan viinitilalta vaikkapa Chiantin viinilaaksosta. Hääparin saapuessa Italiaan, kaikki on viittä vaille valmista. Te voitte rauhassa keskittyä juhlaan ja nauttia romanttisesta italialaisesta miljööstä läheistenne kanssa. Juhlan jälkeen voitte jäädä omatoimiselle lomalle Italiaan!